minfrankrikeresa.blogg.se

Mässa

Kategori: Allmänt

När vi kom till Porte de Versailles i tisdags såg vi hur stort det var och det var massvis med folk utanför. Vi väntade på läraren för att få biljetter och bli insläppta. Vi gick förbi flera hus till vi kom till hus 7. På fjärde våningen skulle vi vara. Allt material som de skulle använda hade redan kommit. De började direkt och Jennifer och jag blev tillsagda att kolla på. Sedan fick vi hjälpa till lite men vi kände oss mest bara ivägen. Läraren verkade inte veta vad hon skulle göra med oss och trodde att vi inte kunde något alls bara för att vi inte var florister. Vid 11 stod vi mest bara och väntade. Då sa hon att vi kunde få gå och kolla på mässan om vi ville. Så vi gjorde det. Vi gick någon våning ner och kom till en enorm hall där det fanns alla typer av mat, bröd, vin, ost m.m. Jag hittade Belgiska våfflor så jag provade det. Det var bland det godaste jag ätit.
Sen gick vi vidare till andra hallar i andra hus och märkte att det var värsta djurmässan vi var på. Det började med att vi möttes av får. Hundratals bås med massa olika raser av får. Visste inte att det fanns så många olika sorter. I andra hallar så fanns det grisar, kor, hästar, åsnor, fåglar och kaniner. Det var riktigt kul att se.
Vid två hade vi kollat klart på allt och gick tillbaka till läraren. Men alla hade dragit så då drog vi också. När vi kom hem tog vi det lungt.
Imorgon är första dagen på den tredje praktiken. Hoppas det går bra.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: