minfrankrikeresa.blogg.se

Glada tjejer i Paris

Kategori: Praktik

Sorry, sorry.. vi har varit så otroligt trötta de senatse kvällarna att jag bara inte orkat styra med bloggandet. 
Jag tänkte skriva om de dagar jag struntat i bloggandet så ni inte missar något spännande!
 
I fredags var vi tillbaka på praktiken igen. Vi fick hjälpa till att fixa iordning alla blommor som de köpt in och så fick vi göra lite enkla buketter. Det var faktiskt väldigt kul!
När vi slutat åkte vi mot Notre Dame för nära kyrkan finns ett område som kallas "latin kvarteret". 
Innan vi gick dit passade vi på att gå in i kyrkan och kolla. Jag har ju aldrig varit inne, vi gick inte in sist och det var inte så lång kö nu. Det var helt otroligt vackert i kyrkan. Riktigt häftigt att se!
Sen gick vi till latin kvarteret. Vi tror iallafall vi hittade rätt. Det var små gator med små butiker. Väldigt mysigt. Det fanns många små restauranger så vi blev snabbt hungriga. Vi gick in på en lite restaurang där de sålde kycklingkebab. Vi beställde en varsin pitabrödsrulla och jag blev glatt chockad när de la in pommen i brödet med köttet och salladen. Jennifer tyckte inte om det och bad om en utan pomme. Men jag tyckte det var mysigt. Galet gott var det också.
Sedan kom vi ut från det kvarteret och fortsatte på gatorna. Vi hade ingen riktig koll på vart vi var men det var spännande och mysigt att bara gå omkring.
Jennifer har alltid velat se Eiffeltornet på kvällen när det är mörkt. För då tänder de massa lampor i tornet och det ska tydligen vara vackert att se. När det började mörkna kollade vi upp på kartan vart vi var så vi hittade till Eiffeltornet.
Det tog ett tag att gå dit. Men när vi väl var framme var allt värt det. Det värkte i hela kroppen men gud vad vackert det var!! När vi fotat klart gick vi och tog oss en våffla med nutella. Lyckan bara rusade i kroppen den kvällen. Vi var riktigt glada och tanken på att vi var i Paris gjorde ju inte saken sämre direkt!! hihi ;)
 

Kommentarer

  • Marie säger:

    Ni verkar ha det fantastiskt bra...
    Snackar ni flytande franska snart???
    ;)

    Svar: Ja vi har det helt underbart! Vi kanner inte riktigt for att aka hem.Haha nej tyvarr sa gor vi inte det ;)
    Rebecca Strömstedt

    2013-03-04 | 10:35:34

Kommentera inlägget här: